SLUISlab Picknick Showcase 2021

SLUISlab Picknick Showcase 2021

Op donderdag 17 juni vieren we, tijdens de SLUISlab Picknick Showcase 2021, de eerste verjaardag van ons living lab op Zeeburgereiland. Studenten, onderzoekers en partners van SLUISlab presenteren verdeeld over vier locaties hoe zij het afgelopen jaar met veel enthousiasme gewerkt hebben aan ons motto: Samen een eiland uitvinden!

Communicatie-student Emma Stoop laat deelnemers kennis maken met haar Buurtkoffer, de mobiele buurt-schrijftafel die welzijnsorganisatie Dynamo vanaf september inzet voor bewoners. En met studenten Merel, Anouk, Denise en Melanie wroeten ze in de vruchtbare grond van het eerst stadstuintje van de Sluisbuurt en komen ze meer te weten over permacultuur.

In het interactieve programma luisteren we verder naar Broedplaats-Baggerbeest-verhalen, gaan we aan de slag de Sluisbuurt-Waterplein-workshop en ervaren we Zeeburgereiland tijdens de fietstocht naar je volgende workshop-locatie.

Hou onze website in de gaten voor een verslag van de SLUISlab Picknick Showcase.

10 juni 2021