De werkplek 06 okt '20 - 06 okt '21

De werkplek

Met Japke-D Bouma (NRC) en Wim Pullen (CfPB) onderzoeken we wat een werkomgeving prettig maakt en welke elementen zorgen daarvoor?

MeetUp#1 De Werkplek
Wat zou jij een fijne werkplek vinden? Nu we met z’n allen door corona veel ervaring hebben opgedaan met thuiswerken, is het extra interessant om eens op die vraag in te gaan. Dat doen we samen met deskundigen Japke-D Bouma en Wim Pullen tijdens de eerste online MeetUp die het Inholland-voorbereidingsteam nieuwbouw Amsterdam en het Sluislab op dinsdag 6 oktober organiseren.

Thuiswerkmonitor
Deze periode van thuiswerken laat ons opnieuw kijken naar het werken in het Inholland-gebouw. Wat doe ik daar vooral graag? Wat deed ik misschien vóór corona wel, maar straks mogelijk minder of niet meer en wellicht liever thuis? Hoe maken we een prettige werkomgeving en welke elementen zorgen daarvoor? Deze vragen (en meer) komen aan bod tijdens de MeetUp op 6 oktober.

Japke-D Bouma, NRC
Japke-D Bouma werkt als journalist bij het NRC en schrijft onder andere columns over thuiswerken en de werkplek. Deze columns zijn grappig en kritisch tegelijk.   

Wim Pullen, Centrum for People and Buildings
Wim Pullen is directeur van het Centrum for People and Buildings (CfPB), verbonden aan de TU Delft.

Host Rudy Nicola ontvangt en interviewt de gasten.

Aanmelden
Zowel collega’s van Amsterdam en Diemen als van andere Inholland-vestigingen kunnen zich hiervoor aanmelden. Via de chat is de mogelijkheid vragen te stellen die via Rudy Nicola bij het deskundigenpanel terechtkomen en direct beantwoord worden.

Save the date voor deze MeetUp #1 op dinsdag dinsdag 6 oktober  2020 van 12.30 tot 13.15 uur.

5 maart 2021