We kijken uit naar je komst!

We kijken uit naar je komst!

Op donderdag 16 september trekken we erop uit! Ben jij ook bij onze tweede Creative Thursday Meetup? Dit keer zijn we te gast bij onze CoECI-partner Hogeschool Inholland en wel bij het Sluislab, de social innovation hotspot op het Zeeburgereiland in Amsterdam. Onze eerste fysieke meetup waar we elkaar eindelijk echt kunnen zien, ontmoeten en leren kennen!

Heb je affiniteit met of ben je werkzaam in de creatieve industrie? Kom dan vooral langs. Tijdens onze meetups kun je achterover leunen, kennis en inspiratie opdoen of partners voor samenwerking vinden.

We kijken uit naar je komst! Maak kennis met het team van CoECI, het Sluislab én leer nieuwe mensen kennen tijdens de borrel!

Programma

16:00 | Inloop
16:05 | Welkom en updates CoECI
16:10 | Weet wat er speelt binnen het Sluislab (Esther Bouw/Karel Koch)
16:30 | Leer nieuwe mensen kennen tijdens de borrel of safari
17:00 | Einde

Sluislab Safari (VOL)

Je kunt nog wel deelnemen aan de meetup en aansluitend borrelen.

Tijdens de tweede helft van het programma is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de korte Sluislab Safari. Met Karel Koch wandelen we in een halfuurtje over Zeeburgereiland: via Skatepark Zeeburgereiland – de grootste betonnen buitenbaan van Nederland – en Dynamo’s Buurtkamer, in noordelijke richting over de IJdijk naar de zandvlakte van de toekomstige Sluisbuurt. Daar bezoeken we kort het placemaking terrein: het gebied voor bewonersinitiatieven én de plek waar volgend jaar Broedplaats Baggerbeest gaat verrijzen: een mooie mix à 2500m2 van ateliers voor kunstenaars, Sluislab en leer-, werk- en ontmoetingsplaatsen voor makers, bewoners, ondernemers en studenten.

Locatie 

De meetup zal plaatsvinden bij Bluey’s op het Zeeburgereiland.
Adres: Eef Kamerbeekstraat 182, Amsterdam

14 september 2021