Placemaking: van idee naar realisatie 16 nov '21

Placemaking: van idee naar realisatie

Hoe komt het dat sommige wilde plannen van buurtbewoners of studenten gerealiseerd worden terwijl andere initiatieven blijven steken in goede bedoelingen?

Op dinsdag 16 november van 15:00 tot 15:45 gaan we in gesprek met Mischa Woutersen, planoloog en placemaker op Zeeburgereiland, Emma Stoop, onderzoeker bij Sluislab en Akaash Jharap, Sluislab student in het lopende semester. Kijk en chat mee via ZOOM

Als opererende professional op Zeeburgereiland vertelt Mischa over het placemakingsproces en hoe je daar mee omgaat. Emma heeft als voormalig Sluislab student haar afstudeerproject “De Buurtkoffer” weten te realiseren. Deze wordt momenteel ingezet in de Sluisbuurt met samenwerkingspartners. Akaash ontwikkelt momenteel met medestudenten een placemakingsconcept voor de Sluisbuurt. Maar hoe zorgt hij ervoor dat dit een zo groot mogelijke kan van slagen krijgt? Emma en Mischa gaan hierover met hem in gesprek.

2 november 2021