Een mooi idee voor de 200m2 bouwkeet 29 mrt '22 - 10 apr '22

Een mooi idee voor de 200m2 bouwkeet

Inholland Amsterdam zet i.s.m. het Sluislab Graffiti Challenge uit onder studenten die studeren in Amsterdam of Diemen.

Studenten krijgen de kans om samen met een professionele graffiti artist een kunstwerk te maken van 40 bij 5 meter op een bouwkeet van Inholland Amsterdam op Zeeburgereiland. Eind mei is de feestelijk onthulling van het werk bij de bouwviering van de toekomstige locatie van Inholland Amsterdam.

De studenten hebben twee weken om mee te doen aan de challenge: Heb jij een mooi idee voor onze bouwkeet? Waarbij ze hun idee, visie of gevoel van een fijne plek waar zij graag verblijven in beeld  brengen via een canvasdocument.

Ze hoeven geen volleerd kunstenaar te zijn want ze zenden hun ideeën in op een manier die hen het beste past (een foto, filmpje, audio-opname, gedicht, moodboard, quote of tekening) Tot uiterlijk 10 april  sturen ze hun idee in bij het Sluislab.

Daarna selecteert een jury de beste ideeën en horen de winnende studenten op 14 april wanneer ze onder leiding van graffitikunstenaar Robin de Kruijff (De Module) verder hun ideeën gaan concretiseren.

5 april 2022