Gezichten van een eiland

Gezichten van een eiland

Via iconische plekken van het Zeeburgereiland wandel je het eiland rond en maak je ondertussen kennis met bewoners en professionals die zich vóór en achter de schermen bezighouden met het ontwikkelen van ons nieuwe stukje Amsterdam.

De expositie is gemaakt door de nieuwe groep Sluislab studenten, zij trappen hiermee het nieuwe semester af. Door in gesprek te gaan met bewoners en professionals leerden zij het eiland in verschillende contexten kennen. Zij legden hun ervaringen vast in portretten voor de wandel expositie en nemen de inhoud van de gesprekken mee in hun projecten voor SAIL Amsterdam en broedplaats Het Baggerbeest.

De expositieroute is van donderdag 22 september tot donderdag 7 oktober te wandelen. Bekijk hier de hele route.

23 september 2022