Prototype Fair Inholland Living Labs

Prototype Fair Inholland Living Labs

De creativiteit spatte ervanaf. Vanuit het principe “show, don’t tell” vond op vrijdagmiddag 25 november de Prototype Fair van SLUISLab, Urban Leisure & Tourism Lab Amsterdam, Sustainable Media Lab en International Music & Industry-Lab plaats in Inholland Diemen. Studenten van alle vier de labs werken momenteel aan een vraagstuk (challenge) waarbij zij een creatief concept ontwikkelen en ontwerpen op het gebied van media, placemaking, muziek, inclusie, toerisme en/of leisure. Studenten presenteerden en testten tijdens dit event hun prototypes onder medestudenten, medewerkers en experts uit het werkveld.

De Sluislab studenten testte hun prototypen voor partners SAIL en Urban Resort. Met de feedback die zij hebben opgehaald kunnen zij keuzes maken om tot het beste eindproduct te komen.

1 december 2022