Workshop: Beplanten Drijvend Eiland 01 jun '23 - 01 jun '23

Workshop: Beplanten Drijvend Eiland

Het Zeeburgereiland krijgt nieuwe natuur. Ten zuiden van Zeeburgereiland tussen de A10 Oost en Steigereiland/IJburg komen 5 drijvende natuureilanden. Deze eilanden verbinden het Zeeburgereiland met het Natuurnetwerk Nederland. Ze zorgen er onder andere voor dat waterspitsmuizen, otters, ringslangen en vleermuizen van en naar verschillende groengebieden kunnen gaan. 

Op donderdagmiddag 1 juni beplant het Sluislab van 15:00 – 17:00 uur één van deze drijvende eilandenWe richten met elkaar een eiland in voor de dieren en de planten.

Graag nodigen we je uit om samen met ons de handen uit de mouwen te steken en de natuur een handje te helpen. Kom je ook naar de Sluislab-workshop Beplanten Drijvend Eiland?

Onze workshop wordt verzorgd door Gemeente Amsterdam en Sluislab en vindt plaats op strandeiland (IJburg). Uiteraard sturen we je t.z.t. aanvullende informatie over de workshop en locatie. Er kunnen max 20 personen meedoen aan deze workshop en horen graag of je erbij bent. Je kunt je aanmelden bij: kim.hagenaar@inholland.nl

25 mei 2023