Sluislab Meet-up: borrel en filmvertoning

Sluislab Meet-up: borrel en filmvertoning

Op donderdag 16 november organiseert Sluislab van Hogeschool Inholland haar eerste kennismakingsborrel voor alle bewoners van het Baggerbeest. Je bent van 16:00 tot 18:00 uur van harte welkom bij onze studio in de broedplaats. Graag vertellen we je meer over hoe we met studenten, creatieve makers, onderzoekers, eilandbewoners en ondernemers werken aan een duurzaam eiland voor iedereen. En we zijn nieuwsgierig naar wie jij bent en wat jij doet.

Onderzoeker bij Sluislab, An Kamer praat je bij over de Summer Research School Symbiocene die zij in juni 2023 op het eiland organiseerde. Doel van deze driedaagse was om met de dertig deelnemers en als reactie op de klimaatcrisis, opnieuw vorm te geven aan de onderlinge relaties tussen alle levende organismen op het eiland. Samen met An kijken we naar de korte film: Natuur in de Stad – Symbioceen op Zeeburgereiland, de die zij maakte tijdens deze driedaagse summerschool.

Kom je ook? We horen, via deze link, graag of je er op 16 november bij bent.

25 oktober 2023